Галерия

 

 

Онлайн магазин

RAINBOW

  Основни аксесоари на Rainbow® 

   Основни аксесоари и приставки

    1. Четка за под , стени и тавани. Почиства, полира и отстранява замърсяванията и фината прах безупречно. Освежава стени и тавани, труднодостъпни места с оптичната дръжка. Лесно като детска игра и без никакво усилие.
    2. Четка за прах. Един от най-често използваните накрайници на Rainbow, поради нуждата от поддържане и бърсане на всички видове повърхности у дома от домашната прах. С естественият си косъм, този накрайник не само полира, но и трайно поддържа мебели, техника, алуминиеви щори, цветя, картини, рамки, осветителни тела и други от прахта у дома. Ефекта е зашеметяващ.
    3. Накрайник за ъгли и процепи. Използва се за тесни пространства между възглавниците и подлакътниците на дивани, ръбове, зад матрачни рамки и др.
    4. Накрайник за тапицерии. Премахва ефективно замърсяванията от меката мебел, освежава тъканите. Същият накрайник има и друга функцията за обезпрашаване на пердета, завеси и офисни платнени щори.

    5.И 6. Мини компресор и и накрайник за труднодостъпни места. Надуват се бързо надуваеми матраци, играчки, плажни приспособления, балони. Уникален уред, с който можете да продухате различни видове техника като хладилници, радиатори, климатици, буфери, музика и процесори. Служи за детайлно почистване на дограми, ъгли и други труднодостъпни места, като печки, фурни, хладилници, като и окачени тавани и паяжини. Направете го лесно и бързо без да местите мебели, техника и други уреди.

    1. Накрайник за домашни любимци. Нежно почиства и сресва домашният любимец. Поглезете и четириногите си приятели.
    2. Чувал AEROFRESH. Премахва в дълбочина застояла мръсотия, прах и органични фини частици от плюшени играчки, възглавници, олекотени завивки и одеяла.
    3. Накрайник за мокри метна. Прясно разлята течност може бързо и лесно да се почисти с Rainbow и този накрайник.
    4. Пулверизатор за къпане на цветя, поливане, миене, боядисване.

    11. Power Nozzle – Електрическа вибрационна тупалка.

    Уникалният аксесоар на Rainbow – електрическата вибрационна тупалка ни позволява да тупаме без да излизаме навън: килими, мокети, дивани, матраци и през цялото време дишаме чист и ароматизиран въздух. Тупалката има собствен електромотор, но захранването е от Rainbow. Тупа в дълбочина повече от 30 см., благодарение на което е основно средство и инструмент за премахването на може би най-големият алерген у дома – домашните акари.

    Rainbow има златен медал от Световната асоциация на алерголозите.  Силата на вибрациите на тупалката изтупва от дълбочина, като премахва акарите почти на 100%.

    Допълнителни аксесоари

     Малко перящо устройство – Mini Jet

      Миещо устройство – Rain Jet

       Супер моп – Jet Pad

        Малка тупалка – Rainbow Mate

         Перящо устройство – Aqua Mate

          Аератор – Rainmate

           Уред за сухо пране

            Препарати

             Преди/след почистване/пране с Rainbow.

              тел: 0883 353 592 и 0888 552 846

              Email: rbsofiaeast@gmail.com

              Запази час за презентация