Оферти и Възможности

 

Милиони са почитателите и потребителите на Rainbow по света. Искате да разберете как да имате и вие в своят дом. Свържете се с нас СЕГА и можете да имате Rainbow веднага в своят дом.

 

Поискай своята индивидуална оферта

Оферти и промоции на системата Rainbow:

 

  • Всеки месец актуализираме промоциите спрямо сезона, почивните дни, актуалните стойности на пазара и разбира се празниците.
  • Посещавайки дома Ви, наш оторизиран търговски представител  представя актуалната промоция и най-добрите условия за инвестиране в системата.
  • В случай, че се интересувате да разберете условията на инвестиране в Rainbow, можете и да се свържете с нас чрез упоменатите начини в сайта. Чрез мейл, телефон или на място в офиса ни.
  • Всяко домакинство е уникално и различно по своему във всяко едно отношение. Затова ние се грижим за вас, нашите доволни клиенти, за да задоволим всяка ваша необходимост и амбиция за инвестиране в системата. Спрямо вашите възможности и потребности, се стараем да покрием всяко изискване и да удовлетворим всяка ваше желание.

Почистващи услуги от оторизиран представител

В ерата на съвременните технологии и модерните начини за информиране, мнозина са потребителите, които са останали недоволни от нечия скъпо платена и крайно незадоволителна услуга или продукт, особено в сферата на домашното почистване. Ето защо ние обучихме и оторизирахме наши професионални представители, които лично ще ви докажат качествата и преимуществата за дългосрочна инвестиция в единствената по рода си система за домашно почистване Rainbow. По този начин имате редица опции и преимущества:

 

  • Уговаряне в удобно за вас време за извършване на почистване.
  • Предварителна уговорка и договаряне за стойността на исканата услуга.
  • Възможност за дългосрочни взаимоотношения клиент – професионален представите.
  • Възможност за информираност на място за извършваните услуги и предлагане на възможността за инвестиране в системата и обучение от нас при желание на клиента.

Rainbow Second hand – Рециклирани, сервизирани предишни модели на Rainbow с гаранция от оторизираният сервиз на Rainbow за България. Направи запитване за наличността и възможните варианти.

тел: 0883 353 592 и 0888 552 846

Email: rbsofiaeast@gmail.com

Запази час за презентация

Поискай оферта

13 + 1 =